teamwork

Klantentaal houdt van teamwork

Klantentaal werkt niet alleen samen met bedrijvenverenigingen en bedrijventerreinen, maar ook met én voor overheden en gemeenten.

Ons grote netwerk en onze ruime ervaring in het organiseren, communiceren en realiseren van grootschalige projecten op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid en milieu zorgen ervoor dat wij de partner bij uitstek zijn om dit soort projecten ook voor u als gemeente te coördineren. Door bepaalde taken over te nemen ontlasten we zo het ambtelijke apparaat.

Met onze kennis en ervaring in het samenwerken met overheden weten we financieel gezien meer bestedingsruimte te creëren voor hetzelfde budget: een win-winsituatie voor alle partijen.

Daarbij werken we met vaste aanspreekpunten binnen de organisatie waarvoor wij aan de slag gaan, waardoor er snel en efficiënt geschakeld kan worden met betrekking tot projectcoördinatie.

tevreden klanten

“Het is een bedrijf dat over ieder proces binnen de organisatie nadenkt”

Wij zijn goed in het spreken van de taal van de klant. Daarbij maakt het ons niet uit of dit een individueel bedrijf, bedrijvenvereniging of overheid is. Wij denken steeds vanuit de behoefte van onze opdrachtgevers en zullen ons dienstenpakket hier per project op aanpassen.

Samen kom je verder

Klantentaal is goed in het verbinden van verschillende partijen. Door communicatie met alle betrokkenen weten wij wat er speelt of mogelijk is. Door dit goed te coördineren krijgen we ‘alle neuzen’ dezelfde kant op en wordt er vaak veel meer mogelijk.

Denk aan het opstellen en afsluiten van collectieve contracten die voor iedereen in het voordeel werken.
Omdat we altijd met een open blik aan de slag gaan, staan ook wij open voor advies en ideeën van anderen.

Zo werkt Klantentaal samen met partners die elk vanuit hun vakgebied met ons meedenken en ons adviseren bij lastige vraagstukken: het oplossen daarvan zien we juist als uitdaging. En nieuwe inzichten leiden bovendien vaak tot betere resultaten.

Klantentaal werkt o.a. samen met:

Witlox VCS Breda: financiële, administratieve en fiscale ondersteuning

Performance Consulting Sint-Oedenrode: sparring partner in organisatievraagstukken en businessmodellen

DLogic: digitale vormgeving en ontwikkeling van websites

Interesse?

Neem contact met ons op