over ons

Klantentaal heeft LEF!

Klantentaal staat voor Leiderschap, Empathie en Flexibiliteit, ofwel: LEF. En dat bewijzen we al sinds 2010, toen Klantentaal startte met het optimaliseren van de communicatie van ondernemingen en organisaties richting hun klanten. Onze naam is niet voor niets Klantentaal!

Wij zijn goed in het spreken van de taal van de klant. Daarbij maakt het ons niet uit of dit voor een individueel bedrijf, bedrijvenvereniging of overheid is.

Wij denken steeds vanuit de behoefte van onze opdrachtgevers en zullen ons dienstenpakket hier per project op aanpassen.

Klantentaal doorbreekt de standaard

Klantentaal is geen standaard bureau: wij zijn ambitieus, houden van aanpakken en zijn “24/7” bereikbaar voor onze klanten. Betrokkenheid en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.
Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we pijnpunten op de juiste manier moeten aanpakken. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat we bovendien altijd de meest geschikte oplossing kunnen aandragen voor dingen als facilitaire zaken, veiligheidsmanagement en onderhoud.

Het team van Klantentaal 


Marie-Cecile Roovers – ondernemer / eigenaar
Joset Groenewegen – office assistent                                         
Inge Havermans – secretariële ondersteuning
Natasja Korsen – assistent accountant
Anita de Wit – IT-ondersteuning

Klantentaal is gevestigd in Bond Park Breda. 

Interesse?

Neem contact met ons op